Скидки

Пока нет товаров со скидками.

  • 3tovara.jpg
  • franthome.jpg
  • bebepahome.jpg
  • face.jpg

Костюм-комбінезон "Схеми" 03-00515 для хлопчика зимовий

Новинка

Модный карапуз

Новинка

  • 104
  • 98
  • 110

КУРЬЕРСКАЯ ДОСТАВКА

В любую часть Украины:

— Новая Почта - 30-50 грн.

Киев и пригород:

— Доставка курьером - 40 грн.

— Самовывоз - БЕСПЛАТНО!

— Пункт Новой Почты - 35 грн.

14 ДНЕЙ НА ОБМЕН

без лишних вопросов. Почитайте условия возврата

ВСЕ СПОСОБЫ ОПЛАТЫ

Нал. и безнал. расчет, VISA, MASTERCARD, Приват24

У Вас 112 бонусов и скидка на след. покупку 22 грн.

Дитячий костюм для хлопчика «Схеми» створений спеціально для активних діток віком від 2 до 5 років (розмір: 92, 98, 104, 110).
Куртка і напівкомбінезон виконані з високоякісної плащової тканини, властивостями якої є просочення тканини "Teflon +" і в разі забруднення одягу на вулиці Ви з легкістю можете позбутися від плям за допомогою мокрої губкі. Обов'язковим елементом костюма є світловідбивачі, розташовані на поличці , спинці, рукавах і по низу штанин напівкомбінезона, для безпеки малюка в умовах поганої видимості. Фурнітура з металу високої якості, що не іржавіє, брендована з логотипом.
Куртка для хлопчика має яскравий оригінальний принт. Виріб можна стягнути і відрегулювати по низу, на гумці з фіксаторами. Спереду розташовані зручні об'ємні кишені з денцем, прикриті клапанами. Блискавка куртки закрита фігурної вітрозахисної планкою зовні по всій довжині, з фіксацією на кнопки і додаткової планкою зсередини, що закриває бігунок блискавки від зіткнень зі шкірою дитини. Трикотажні манжети на рукавах розроблені таким чином, що максимально прилягають до тіла дитини і захищають від вітру. Особливістю куртки є високий комір-стійка і знімний капюшон на кнопках з суцільнокроєним коміром, що застібається спереду, що забезпечить додатковий захист від вітру. Капюшон прикрашений штучним хутром. Спереду куртка декорована вишитим брендованим шевроном.
Напівкомбінезон з наповнювачем - polytex, застібається на змійку спереду, збирається на гумку по талії дитини ззаду. Це не дає можливості одягу (светрик, гольф) підніматися нагору під час активних рухів малюка і забезпечує кращу посадку комбінезона для хлопчика "Схеми". Бретельки регулюються за допомогою фастексів. Яскравий принт куртки, повторюється у вставках напівкомбінезона. Довжина штанин напівкомбінезона дозволяє носити його як з вилогами так і без них, підлаштовуючись під зріст дитини. У нижній частині штанини всередині передбачені снігозахисні гетри на гумці, що охоплює ніжку.

Купити костюм-комбінезон "Схеми" для хлопчика зимовий